Wie geeft er autorijles?


Steffi van der Meer

Na een aantal jaar te hebben gewerkt als doktersassistente was het tijd voor iets totaal anders. Ik ben de opleiding tot rij-instructrice gestart. Ik vind het heerlijk om in de auto te rijden en ik vind het erg leuk om leerlingen te begeleiden. In 2022 kreeg ik de kans om Autorijschool Drechtland over te nemen, die kans heb ik met beide handen aangegrepen. Sindsdien ben ik trotse eigenaar en heb ik het enorm naar mijn zin! 

Met een vleugje humor en een relaxte sfeer in de auto wil ik de leerlingen helpen bij het behalen van een grote stap in hun leven, het rijbewijs! Door passende rijlessen te geven op persoonlijk niveau van de leerling wil ik ervoor zorgen dat de leerlingen zichzelf ontwikkelen tot een zelfstandige weggebruiker.

Rijdt in een Volkswagen T-Roc.


Moniek Inen

Hoi, ik ben Moniek!

Al vanaf het moment dat ik voor het eerst als leerling achter het stuur van een lesauto zat wist ik dat autorijden een hobby van me zou worden. Wat keek ik elke week weer uit naar de autorijles! Uiteindelijk besloot ik zelfs de opleiding tot rijinstructeur categorie B te volgen bij de verkeersacademie in Nieuwegein.

Inmiddels geef ik les aan iedereen die graag rijlessen wil volgen, maar ik specialiseer me vooral op mensen met een wat moeilijk lerende achtergrond zoals autisme of ADHD. Ook kun je bij me terecht met faalangst. Ik kan me goed inleven in jou als leerling en zal daarom ook altijd jouw rijlessen afstemmen op de leerstijl die je hebt. Misschien begrijp je het iets beter als ik het rustig uitleg, misschien heb je juist afbeeldingen nodig, of ben je iemand die graag wil dat ik het voordoe. Dat kan allemaal bij me.

Dus; wil je veel vragen stellen? Graag, leuk! Wil je niet teveel praten tijdens je lessen? Ook prima! Er is een heleboel mogelijk. Maak het bespreekbaar als je binnenkort bij me in de lesauto zit!

Rijdt in een SEAT Arona.

Voor eventuele vragen of

het maken van een afspraak:
M 06 43 49 19 91
contact@autorijschooldrechtland.nl